gevrek karnabahar


Karnabahar gevrek tarifi malzemeleri

  • 1 orta boy karnabahar
  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı peksimet
  • 1 su bardağı mısır unu
  • İsteğe göre baharat eklenebilir.
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Çıtır çıtır karnabahar tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle karnabaharı çok yumuşak olmayacak şekilde haşlıyoruz.
  2. Bu sırada yumurtayı kırın ve çırpın.
  3. 2 yemek kaşığı su ekleyin ve mısır unu ve galeta ununu karıştırın.
  4. Haşlanmış karnabaharı biraz soğumaya bırakın.
  5. Soğuduktan sonra önce yumurtaları sonra un karışımını buluyoruz.
  6. Fırın tepsisinde her şey bittikten sonra üzerine sıvı yağ sürüyoruz.
  7. 180 derecede pişiriyoruz.

Çok lezzetlidir, çıtır çıtırdır.

Çıtır karnabahar tarifi

  • tatlı tarifi
  • Gevrek
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

fırın makarnası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın