Glutensiz Bademli Bisküvi


Glutensiz bademli bisküvi tarifi için malzemeler

  • 250 gr yumuşak tereyağı veya margarin
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 6 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş çiğ kaju
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • Aldığı kadar glutensiz un

Glutensiz bademli bisküvi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yumuşak tereyağına önce yağı ekleyin, ardından un hariç diğer malzemeleri ekleyin.
  2. Unu kontrollü bir şekilde ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.
  3. Yağlı kağıt veya silikon altlık üzerinde rulo yardımıyla açıyoruz.
  4. İstediğiniz kalınlıkta ve boyutta kesebilirsiniz. Bir inç kalınlığında kesin.
  5. Eşit parçalara bölün ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
  6. 160 derecelik fırında pişiriyoruz.
  7. Dilerseniz sade ya da üzerine eritilmiş çikolata ve badem ezmesi sürerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

fotoğraflı glutensiz bademli bisküvi tarifi

  • Badem
  • tatlı tarifi
  • glütensiz
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

mayalı turta

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın