Çok seveceğiniz nefis bir kek tarifi ile geldim. Basit ve lezzetli bir tarif. Takvime geçelim.
Glutensiz Çikolatalı Kek Tarifi,
Derin bir kapta yumurta ve şekeri iyice çırpın.
Ardından sütü ve şekeri ekleyip çırpmaya devam edin.
Çırpma işlemine ara verilir ve diğer malzemeler ve çikolata parçaları arka arkaya ilave edilir ve karışık bir bulamaç elde edilinceye kadar çırpma işlemine devam edilir.
Daha sonra hazırlanan kek hamuru kek kalıbına dökülür, düzeltilir ve kek kalıbına eşit şekilde yayılır.
170 derecede 30-35 dakika fırına verilir. pişirmeye kadar.
Not: Pişirme süreleri her zaman olduğu gibi fırından fırına değişiklik gösterebilir. Bunu yapmanın en iyi yolu bir süre sonra kürdan testi yaparak iyi pişip pişmediğini anlamaktır. Ancak fırının ağzını çok fazla açmayın yoksa düzgün kabarmasını engellemiş olursunuz. Testi sonuna kadar yapın.
Glutensiz Çikolatalı Kek hazır.
İşte yapımı kolay bir pasta. Tadı harika.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]