Glutensiz Donut Tarifi Malzemeler
- 2 yumurta
- 1 su bardağı şeker yarım su bardağından fazla
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 paket vanilya
- 1 poşet kabartma tozu
- İki buçuk su bardağı glutensiz un
yukarı
- 100 gr sütlü çikolata
- 100 gr bitter çikolata
- 1 yemek kaşığı kahvaltılık çikolata
- Çeşitli pasta süslemeleri
Glutensiz çörek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpın.
- Sütü ekledikten sonra çırpmaya devam edin.
- Son olarak vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip çırpmaya devam edin. Hamurumuz hazır.
- Hamuru krema torbasına doldurun ve donut makinesine dağıtın. Tüm hamur bitene kadar aynı işleme devam ediyoruz.
- Üzeri için süt, bitter çikolata ve 1 yemek kaşığı kahvaltılık çikolatayı benmari usulü eritin.
- Tüm kekleri tek tek bu çikolataya batırıyoruz. Evdeki herhangi bir dekorasyon için uygundur.
- Çikolata kaplı kekleri pasta süslemeleri ile süslüyoruz. Ben iki boy yaptım. Daha servis edilmeden mutfakta bitti. Önerilir. Afiyet olsun. .
fotoğraflı glutensiz çörek tarifi
Glutensiz çörek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]