Glutensiz Donut

Glutensiz Donut Tarifi Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı şeker yarım su bardağından fazla
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • İki buçuk su bardağı glutensiz un

yukarı

  • 100 gr sütlü çikolata
  • 100 gr bitter çikolata
  • 1 yemek kaşığı kahvaltılık çikolata
  • Çeşitli pasta süslemeleri
Glutensiz çörek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpın.
  2. Sütü ekledikten sonra çırpmaya devam edin.
  3. Son olarak vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip çırpmaya devam edin. Hamurumuz hazır.
  4. Hamuru krema torbasına doldurun ve donut makinesine dağıtın. Tüm hamur bitene kadar aynı işleme devam ediyoruz.
  5. Üzeri için süt, bitter çikolata ve 1 yemek kaşığı kahvaltılık çikolatayı benmari usulü eritin.
  6. Tüm kekleri tek tek bu çikolataya batırıyoruz. Evdeki herhangi bir dekorasyon için uygundur.
  7. Çikolata kaplı kekleri pasta süslemeleri ile süslüyoruz. Ben iki boy yaptım. Daha servis edilmeden mutfakta bitti. Önerilir. Afiyet olsun. 🤗.

fotoğraflı glutensiz çörek tarifi

Glutensiz çörek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın