Glutensiz karabuğday

Glutensiz karabuğday lavaş tarifi için malzemeler

  • Yarım yemek kaşığı chia tohumu
  • 2 yemek kaşığı grika
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • Gözü kapalı su (sonunda gözleme hamuru gibi olacak).
  • tuz (isteğe bağlı)
  • dereotu, maydanoz (isteğe bağlı)

Pratik glutensiz karabuğday lavaş tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. İlk olarak chia tohumlarının üzerine suyu ekleyip bir süre bekleyin. (10 dakika).
  2. Greeka unu ve zeytinyağını ekleyin. Katı olursa biraz daha su ekleyebilirsiniz (pankek hamurunun kıvamı aynı olmalıdır)
  3. Bu noktada dilerseniz içine kıyılmış dereotu ve maydanoz da ekleyebilirsiniz, daha doyurucu ve lezzetli bir alternatif olacaktır. (Bu otları ekledikten sonra biraz su eklemeniz gerekebilir.)
  4. Yapışmaz bir tavada kısık ateşte karıştırarak pişirin. (10-15 dakika) Afiyet olsun.

Fotoğraflı glutensiz lavaş tarifi

  • (Egzersiz yapmak)
  • tatlı tarifi
  • glütensiz
  • karabuğday ile
  • lavaş
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

parmak yeme krep

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın