Gnocchi (İtalyan usulü patatesli mantı)

Gnocchi (İtalyan usulü patatesli mantı) tarifi malzemeleri

  • 325 gram bir
  • 6 orta boy top
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 2 yumurta sarısı
  • 35 gr Parmesan peyniri

sosu için

  • 2 yemek kaşığı tereyağı veya ghee
  • 20 gram krema

üzerine serp

  • 1 demet maydanoz

Gnocchi (İtalyan usulü patatesli mantı) tarifi nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi

  1. Önce patatesleri haşlayalım sonra haşlanmış patatesleri uygun bir kaba alıp güzelce ezelim yumurta sarısını ve tuzu ekleyip karıştıralım sonra unu ekleyip yoğuralım elinize yapışması yetmiyor
  2. Daha sonra küçük pazıları bölün, ekmek gibi yuvalayın, küçük parçalara ayırın, çatalı ters yönde çevirin, küçük hamuru üzerine koyun ve parmağınızla yuvalayın, çatal şeklini almanız gerekiyor, devam edin. burada.
  3. Ocağa uygun bir kap alıp 500 ml kaynar su ekleyip bir tutam tuz ekleyip kaynayan suya gnocchi ekleyip 3 dakika kaynatmanız yeterli.
  4. Diğer yandan tereyağını tavaya alıp biraz eridikten sonra gnocchileri ekleyip karıştırıyoruz, yeterli kremanın içine açık kahverengiyi ekleyip karıştırıyoruz.
  5. 5 dakika kadar pişirdikten sonra servis tabağına alıp üzerine maydanoz serpip sıcakken servis yapın ve afiyet olsun 🥟👍😋.

Resimli Gnocchi (İtalyan usulü patatesli mantı) tarifi

  • tatlı tarifi
  • gnocchi
  • İtalyan
  • mantı
  • kek tarifleri
  • Patates
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Özel soslu patatesli hamur

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın