güllü patatesli turta tarifi malzemeleri
- 5 yufka hamuru
içeri
- 2 soğan
- 8 patates
- Sebze yağı
- tuz
- acı biber
- karabiber
- kimyon
- kurutulmuş nane
- öğütülmüş biber
yukarı;
- 1 kase yoğurt
- 1 yumurta
- biraz yağ
Güllü patatesli börek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Patatesleri ve soğanları çiğ olarak rendeleyin.
- Yağ, tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
- 5 yufkayı üst üste koyuyoruz, 4’e bölüyoruz, iç harcı serpip yuvarlayıp gül şekli veriyoruz ve yağlanmış tepsiye diziyoruz.
- Bir kase süt ve biraz sıvı yağ ile yumurtayı çırpın.
- 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
Fotoğraflı patates çiçekli turta tarifi
“Patatesli Gül Böreği” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]