Gulaş

Güllaç Tarifi Malzemeler

  • Bir paket Gulak Velo
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 kutu vanilya
  • Bir su bardağından fazla ceviz
  • biraz gül suyu
Gulaş tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Sütü şekerle kaynatıyoruz, kaynarken vanilyayı ekliyoruz ben çok kaynatmıyorum şeker eriyene kadar kaynatıyoruz.
  2. Kapatıyoruz, biraz soğumaya bırakıyoruz ve küçük parmağınızla altıya kadar sayabiliyorsanız, sorun değil.
  3. Yufkayı tek tek sütün içine batırın ve ateşe veya tepsiye koyun.
  4. Paketin yarısını altta diğer yarısını üstte olacak şekilde yapıyoruz.
  5. Ortasına cevizleri koyun, kalan sütün üzerine biraz gül suyu ekleyin, kalan sütü tatlının üzerine yayın ve buzdolabında soğumaya bırakın. 😊 Afiyet olsun.

resimli güllaç tarifi

Gulaş’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın