Gulaş

Güllaç Tarifi Malzemeler

  • 10 biberiye yaprağı
  • 2 litre süt
  • 2 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı çekilmiş fındık

yukarı

  • Ateş

Gulaş tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Sütü kaynatın, iki su bardağı şeker ekleyin, iyice karıştırın ve süt ısınana kadar bekletin.
  2. İlk 5 adet jackfruit yapraklarını süte batırıp tepsiye dizin.
  3. 5. Dövülmüş fındıklar serpilir ve kalan yapraklar süte batırılıp aynı şekilde dizilir.
  4. Kalan sütü yavaşça jölenin üzerine dökün ve dinlenirken süsleyin.

resimli güllaç tarifi

  • tatlı tarifi
  • gulak
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Süt tarifleri
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Ekşi sütlü soslu elmalı kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın