Güveç (Lezzet-i Ala)

Çorba tarifi için malzemeler (Lezzet-i Ala)

  • Günde bir tabak
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 orta boy soğan
  • 2 yeşil biber
  • 1.5 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı kara biber
  • tuz
  • 6 su bardağı su

Çorba tarifi nasıl yapılır (Tadına bakmayın)?

yemebaskı tarifi
  1. Etleri yemeklik doğrayalım ve suyunu çekecek şekilde kapatalım.
  2. Ardından sıvı yağ, soğan ve biberi ekleyip kavurun.
  3. Salçayı ekledikten sonra 3 dakika daha kavurun, baharatları ve tuzu ekleyin, suyu ekleyin ve düdüklü tencerede pişmeye bırakın.
  4. Bir saat pişirdikten sonra servise hazır.

Yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum.

Resimli yahni tarifi (Lezzet-i Ala)

  • (lezzet-i
  • Alaa
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • yahni
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

chokerty kabab

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın