Güveçte Ufalanmış – En Sevdiğim Yemekler

Merhaba, güveç ve fırın yemeklerini sever misiniz?

Güveç tarifi için biraz et pişirerek başlıyorum.

Etler haşlanırken patatesleri diğer tarafını kesiyorum. Genelde balık olan iki güveç kullandım.

Patatesleri güveçlerin bir köşesine koydum.

Eti alıp diğer tarafına eti koyuyoruz, üzerlerine domates, soğan, biber, sarımsak serpip sosun içine salça, su, yağ ve baharatları döküyoruz.

Dilerseniz üzerini yağlı kağıt ve folyo ile kaplayabilirsiniz.

200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.

Güveç hazır.

Yemeğimiz fırında pişerken onunla güzel çorba, pilav ve salata yapılabilir. Un ve sudan çorba yapıp et pişirdim 😋

Yapabilenlere bol şans 🤚

Lütfen bana yardımcı olmak için Instagram’da beğenileri, yorumları ve daha fazlasını takip etmeyi unutmayın ❤️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın