Hafif, fermente edilmemiş kahvaltı

Hassas Mayasız Kahvaltı Tarifi için Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1.5 su bardağı süt
  • 2 bardak un
  • peynir (ezine)
  • maydanoz
  • 1 poşet kabartma tozu
  • kimyon
  • tuz
  • karabiber
  • Sebze yağı
  • Ghee

Mayasız pofuduk kahvaltı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle yumurtaları bir kaseye kırın ve çırpma teli yardımıyla iyice çırpın.
  2. Maydanozu ince ince doğrayın ve diğer malzemelerle birlikte yumurtalara ekleyin.
  3. Malzemeler karışana kadar çırpmaya devam edin.
  4. Bir fırça kullanarak yağı sıcak bir tavaya koyun.
  5. Karışımımızı kepçe ile doldurup tepsiye düz ve yuvarlak bir şekilde döküyoruz.
  6. Kısık ateşte iki tarafı da kahverengileşinceye kadar pişirin. Afiyet olsun :).

Resimlerle hassas mayasız kahvaltı tarifi

  • tatlı tarifi
  • kahvaltı yapmak
  • turtalar
  • kek tarifleri
  • narin
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

nar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın