Herkese merhaba.
İlk olarak, 1/2 kg. Etimizi 4-5 saat bekletelim yani karıştırdıktan sonra derin bir tabağa alalım.
1 adet soğanın kabuğunu soyup rendenin en ince kısmıyla rendeleyin.
Aynı şekilde bir diş sarımsağı da yıkayıp rendenin en ince kısmına koyalım.
İnek arazimize koyalım.
Ayrıca daha az tuz, en az bir çay kaşığı kimyon ve bir çay kaşığı karabiber ekleyelim.
5-6 yemek kaşığı galeta unu ekledikten sonra 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi ve 1 yemek kaşığı kuru üzümü alıp pişen etten mandalina parçalarını alıp elimizle sarıp hafifçe bastırarak sabitleyelim.
Etleri kızartacağımız en üstüne biraz sıvı yağ koyalım.
Etimizi iki tarafını da kızartalım.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]