Hamur işleri tam tarifi


Pasta malzemeleri tam tarifi

  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 2 yumurta akı (sarı)
  • İki yemek kaşığı maya tozu
  • 2.5 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 5-6 su bardağı un

Hamur işleri tam tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

Hoş geldin.

  1. Önce mayayı ve sütü karıştırıp beş dakika bekleyin.
  2. Ardından diğer malzemeleri ekleyip hamuru güzelce yoğurun.
  3. Daha sonra mayalanması için üzerini örtüp bir saat bekletin.
  4. Daha sonra mayalanmış hamura elimizle şekil vererek tepsiye dizip üzerini örtüp maya tepsisi için yarım saat kadar dinlendiriyoruz.
  5. Tepside mayalandıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürülür, susam eklenir ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir.
  6. Herkesin fırını farklıdır, bu yüzden sık sık kontrol edin.
  7. Çin mayası çok önemlidir.

Resimlerle dolu tarifi ile yapılan Poğaça

  • tatlı tarifi
  • ile birlikte
  • Maya
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • Bunun için
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • yemek tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Kremalı tavuklu makarna

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın