/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
hardal pancarı tarifi malzemeleri
- 2 orta boy pancar
- 3 yumurta
- 1/2 (yarım) demet maydanoz
- 1/2 (yarım) bir avuç dereotu
- 1/2 (yarım) demet taze nane
- Pancar yaprakları ve sapları
- 2 diş sarımsak
- 1 havuç
- 3-4 dal pırasa
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 çay kaşığı kuru nane
- 1 çay kaşığı kuru fesleğen
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1.5 su bardağı un
- limon kabuğu
- 50 gr beyaz peynir
yağda kızartmak;
- Sebze yağı
Bitişik, yanında;
- sarımsaklı yoğurt
Pancarlı mushviri tarifi nasıl hazırlanır?
- Pancarları doğrayalım. Sebzeleri ince doğrayın. Taze pancar yapraklarını ve dallarını temizleyip ince ince doğrayalım. Havucu rendeleyelim. Pırasaları ince ince doğrayın. Tüm malzemeleri bir karıştırma kabında birleştirin. Yumurtaları kıralım. Sarımsağı rendeleyip ekleyin.
- Tat vermek için tuz, karabiber, kuru nane, fesleğen ve limon kabuğu ekleyin.
- Son olarak unu da ekleyerek harcı hazırlayalım.
- Son dakika adımı olarak buzdolabına bir parça beyaz peynir ekledim. Ayrıca ekleyebilirsiniz.
- Kaşıkla alıp şekil verelim ve kızgın yağda kızartalım. Sarımsaklı yoğurt ile servis edilir. Deneyen herkese bol şans.
Resimlerle Pancar Musveri tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Zeytinyağlı Brokoli (Brokoli sevmeyenler bu tarife bayılır)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]