hardal pancarı

hardal pancarı tarifi malzemeleri

  • 2 orta boy pancar
  • 3 yumurta
  • 1/2 (yarım) demet maydanoz
  • 1/2 (yarım) bir avuç dereotu
  • 1/2 (yarım) demet taze nane
  • Pancar yaprakları ve sapları
  • 2 diş sarımsak
  • 1 havuç
  • 3-4 dal pırasa
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı kuru fesleğen
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1.5 su bardağı un
  • limon kabuğu
  • 50 gr beyaz peynir

yağda kızartmak;

  • Sebze yağı

Bitişik, yanında;

  • sarımsaklı yoğurt

Pancarlı mushviri tarifi nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi

  1. Pancarları doğrayalım. Sebzeleri ince doğrayın. Taze pancar yapraklarını ve dallarını temizleyip ince ince doğrayalım. Havucu rendeleyelim. Pırasaları ince ince doğrayın. Tüm malzemeleri bir karıştırma kabında birleştirin. Yumurtaları kıralım. Sarımsağı rendeleyip ekleyin.
  2. Tat vermek için tuz, karabiber, kuru nane, fesleğen ve limon kabuğu ekleyin.
  3. Son olarak unu da ekleyerek harcı hazırlayalım.
  4. Son dakika adımı olarak buzdolabına bir parça beyaz peynir ekledim. Ayrıca ekleyebilirsiniz.
  5. Kaşıkla alıp şekil verelim ve kızgın yağda kızartalım. Sarımsaklı yoğurt ile servis edilir. Deneyen herkese bol şans.

Resimlerle Pancar Musveri tarifi

  • tatlı tarifi
  • dedikodu
  • pancar kökü
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Zeytinyağlı Brokoli (Brokoli sevmeyenler bu tarife bayılır)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın