Hardal Tohumlu Yoğurtlu Patates Salatası

Hardal tohumlu salatayı yapmak için iki yemek kaşığı hardal tohumunu küçük bir tencereye alıp üzerine çıkacak kadar su koyup pişirmeye bırakıyoruz, 10 dakika suda haşlıyoruz

Patatesleri güzelce yıkıyoruz ve bir tencereye alıp haşlıyoruz

Taze soğanları ince ince doğruyoruz

Bir tutam maydanoz ve dereotunu doğruyoruz

Kornişon turşusu küçük küpler halinde doğruyoruz

Patateslerin kabuğunu soyuyoruz ve kare kare doğruyoruz

Doğranmış patatesleri bir kabın içine alıyoruz

Üzerine haşlanmış hardal tohumunu ve doğranmış sebzeleri ilave ediyoruz

Yoğurt, mayonez ve hardalı bir kabın içine alıp karıştırıyoruz

Yoğurtlu karışımı patates ile buluşturup karıştırıyoruz

Servis tabağına alıyoruz ve servis yapıyoruz

Hardal tohumlu ve hardal soslu salata hazır

Afiyet olsun 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın