/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Patates malzemeleri lezzetli tarifi
- 300 gram kıyılmış et
- 1 soğan
- 2 acı biber
- 2 diş sarımsak
- 2 domates
- 3-4 patates
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- Yarım su bardağı sıcak su
üzerine;
- peynir
Patatesli nefis bir tarif nasıl hazırlanır?
- Öncelikle patateslerin kabuklarını soyup çok ince olmayacak şekilde halka şeklinde keselim ve fırın tepsisine diziyoruz. Üzerine sıvı yağ dökelim, 170 derecede ısıtılmış fırına verelim, biraz sıvı yağ gezdirelim ve iyice ısıtalım.
- Küp şeklinde doğradığımız soğan ve biberleri ekleyip 2 dakika daha kavuralım, salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavuralım.
- Rendelenmiş domatesleri, tuzu ve baharatları ekleyip yarım bardak su ekleyip kapağını kapatıp 2-3 dakika pişirip ocağı kapatalım.
- Kıymayı patates kızartmasının üzerine dökelim, her tarafına eşit olacak şekilde yayalım, tekrar fırına verelim ve 6-7 dakika daha pişirelim.
- İsteğe göre üzerine kaşar veya rende dilimleri ekleyip tekrar fırına verelim kaşarın eriyip açık kahverengi bir renk alması yeterli olacaktır. Kim deneyecek afiyet olsun 😋🍅🥔😍😉.
Resimlerle patates oturur lezzetli tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Pratik vegan makarna (video)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]