/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Bu harika Tavuk Tantoni tarifi için malzemeler
- tavuk göğsü kilosu
- 4 adet lavaş ekmeği
- 1 soğan
- 2 domates
- Yarım demet maydanoz
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı ezilmiş tatlı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- Limon
Harika bir Tantoni tavuk tarifi nasıl yapılır?
- Tavuklarımızı yıkayıp küçük küpler halinde doğrayalım. Uygun bir tencerede suyunu çekene kadar karıştırarak pişirelim.
- Suyu çeken tavuğa yağımızı ekleyip karıştıralım.
- Tavamızın ortasında yer açmak için tavuğu yanlara doğru çekerek.
- Ortasında biriken yağa baharatlarımızı ilave edelim ve tavuğu çevirerek kızgın yağda açık kahverengi olana kadar tavuğu kurutmadan pişirmeye devam edelim.
- Suyu az ise kaynar su ekleyip lavaşımızın üzerini kapatalım (bu şekilde ekmeğimizi buharla yağlayıp sıvı yağ ile tatlandırıyoruz).
- Tuz ekleyin ve ocağı kapatın.
- Soyup yıkadığımız kuru soğanları yarım ay şeklinde ince ince doğrayalım.
- Domatesleri yıkayın ve küçük küpler halinde kesin.
- Maydanozu ince ince kıyın.
- Lavaşı uygun bir yere koyalım, soğanı, domatesi, maydanozu, baharatları, tuzu, ton balığını ekleyip limonu sıkalım, ruloları yapalım ve enfes tadı servise hazır.
Sakin ol ve tadını çıkar Seviyorum.
Resimlerle inanılmaz tavuk tantoni tarifi









function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]