Haşlama Tavuk

Haşlanmış tavuk tarifi malzemeleri

  • 6 uyluk
  • 4 patates
  • 2 havuç
  • 1 soğan
  • Sebze yağı
  • tuz
  • acı biber
  • karabiber
Haşlanmış tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Doğradığımız soğanları sıvı yağ ile tencereye alıp kavuruyoruz.
  2. Ardından salçaları ekleyip biraz pişirin.
  3. Uyluklar kahverengileştiğinde, doğranmış patatesleri ve doğranmış havuçları ekleyin.
  4. Birkaç dakika kavurduktan sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
  5. Ardından sıcak suyu ekleyin (4 su bardağı ekledim).
  6. Hepsi yumuşayana kadar pişirilir.
  7. O zaman servis yapabilirsiniz, afiyet olsun.

Resimli haşlanmış tavuk tarifi

Haşlanmış tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın