/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Havuçlu Cevizli Tarçınlı Kek Tarifi Malzemeler
- 4 yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
- 1 paket vanilya
- 1 poşet kabartma tozu
- 2 su bardağı un (gerekirse 1 yemek kaşığı daha ekleyin)
- 1 çay kaşığı çekilmiş ceviz
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 dolu çay kaşığı zencefil tozu
- 2 rendelenmiş havuç
Havuçlu kek, ceviz ve tarçın nasıl yapılır?
Harika bir pasta hazırlamışsınız, yumuşacık ve lezzetli, kaydedip deneyin ve resimleri paylaşmayı unutmayın.
- Yumurta ve şekeri uygun bir kaba alıp köpürene kadar (5 dakika) çırpın.
- Yağ, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip kürek ataşmanı ile karıştıralım, unu azar azar ekleyip kürekle küçük hareketlerle unun karışmasını sağlayalım. Topak ve un artıkları kalmadığından emin olun (kek karışımı orta akışkanlıkta olmalıdır)
- Daha sonra ceviz, tarçın, zencefil, hindistan cevizi ve havuçları ekleyip küçük hareketlerle tekrar karıştırın ve harcı 26 cm’lik bir kalıba dökün.
- Kelepçe kullanıyorsanız, tabanın üzerine yağlı kağıt yayın ve kenarlarını biraz katı yağ ile yağlayın.
- Normal bir kalıp kullanıyorsanız katı yağ ile biraz yağlayın, biraz un serpin ve harcı dökün. Ben böyle yapıyorum, yapışmaz harç.
- 180 derece ısıtılmış fırında pişirelim. İyi iştah 🌼.
Resimli havuçlu cevizli tarçınlı kek tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Alman turtası elmalı puding
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]