Karnabahar Graten Tarifi İçin Malzemeler
- 1 orta boy karnabahar
Beşamel sosu hazırlamak için:
- 2 yumurta
- 2 bardak süt
- 1 su bardağı un
- 1 demet maydanoz
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 2 çay kaşığı tuz
yukarı:
- Çedar peyniri
karnabahar graten nasıl yapılır
kartal değilTarifler.net.tr
- Karnabaharı doğrayın, yıkayın ve suyunu süzün.
- Yumurta, süt, un, kabartma tozu, kıyılmış maydanoz, acı biber ve tuzu karıştırın.
- Dikdörtgen bir tepsiye fırça yardımıyla sıvı yağı sürüyoruz.
- Karnabaharı içine dökün ve üzerine sosu gezdirin.
- Kaşar peynirini rendeleyin.
- 190 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
- Biraz dinlendirip servis edebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz.
resimli karnabahar graten tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]