havuç graten

Karnabahar Graten Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 orta boy karnabahar

Beşamel sosu hazırlamak için:

  • 2 yumurta
  • 2 bardak süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 demet maydanoz
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 2 çay kaşığı tuz

yukarı:

  • Çedar peyniri

karnabahar graten nasıl yapılır

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Karnabaharı doğrayın, yıkayın ve suyunu süzün.
  2. Yumurta, süt, un, kabartma tozu, kıyılmış maydanoz, acı biber ve tuzu karıştırın.
  3. Dikdörtgen bir tepsiye fırça yardımıyla sıvı yağı sürüyoruz.
  4. Karnabaharı içine dökün ve üzerine sosu gezdirin.
  5. Kaşar peynirini rendeleyin.
  6. 190 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
  7. Biraz dinlendirip servis edebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz.

resimli karnabahar graten tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın