Havuç, Tarçın ve Cevizli Kek

Havuçlu Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi Malzemeler

Normal bir bardak su ile mükemmel boyuttadır.

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1 vanilya
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 2 su bardağı rendelenmiş havuç
  • 2 yemek kaşığı tarçın
  • 2 paket kabartma tozu
  • 3.5 su bardağı un
Havuçlu, tarçınlı ve cevizli kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

(Ben her keki 170 derecede pişiriyorum. O yüzden kendi fırınınızda hangi ısıda pişirirseniz pişirin)

  1. Yumurta ve şekeri 4 dakika mikserin en yüksek devrinde sürekli çırpın.
  2. Üzerine yağı ekleyip karıştırın.
  3. Diğer malzemeleri sırasıyla çırparak ekleyin.
  4. Tereyağı ile yağlanmış kek kalıbına dökün.
  5. 170°C önceden ısıtılmış fırında 50 dakika pişirin.
  6. Kek sıcakken fırından peçeteye alın.
  7. Peçetenin altına hava geçirmez bir destek koyarsanız kek ıslanmaz. Fotoğraflarda benim görüşüm var.

Resimli havuçlu tarçınlı cevizli kek tarifi

Havuçlu Kek, Tarçın ve Cevizli yazı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın