havuç topları tarifi malzemeleri
- 6-7 ada
- 1 kutu bisküvi
- 5 yemek kaşığı toz şeker
- 1.5 çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı tereyağı
- fındık kırma
- Hindistan cevizi
Havuç topları tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Havucu küçük gözlere rendeleyelim.
- Bir tencereye alıp üzerine şeker, yağ ve tarçını ekliyoruz.
- Bisküvileri bir kapta ezerek mümkün olduğunca kıralım.
- Çatıyı açalım. İki kere karıştıralım ve yağ eriyip sulanınca kraker ve cevizleri ekleyip karıştıralım.
- İyice karıştırılıp kavrulduktan sonra biraz soğumasını bekleyelim.
- Ardından hindistan cevizine bulayıp servis edelim. Afiyet olsun.
Not: 30 mükemmel çıkıyor.
havuç topları tarifi
Havuç topları yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]