Havuçlu Tatlı Rulo (En İyi Havuç Çeşitleri)

Havuçlu Rulo Tarifi Malzemeler (havucun en iyi hali)

  • 3.5 su bardağı rendelenmiş havuç
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1,5 su bardağı petitbüro bisküvi rondodan geçer
  • 1 su bardağı rondo fıstığı
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi

yukarı ;

  • yer fistigi

Havuçlu Rulo Tarifi (Havucun en güzel hali) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Havuç ve şekeri bir tencereye alıp ocakta suyunu bırakıp soğumaya bırakana kadar orta ateşte pişirin.
  2. Soğuyan havuçların üzerine bisküvi ve cevizleri ekleyip iyice karıştırın.
  3. Hindistan cevizini tezgahtaki lastik folyoya serpin ve bir kaşıkla havuç karışımının üzerine yayın.
  4. Kauçuk bir film yardımıyla rulolara sıkıca sarılır.
  5. 45 dakika buzlukta dinlenmeye bırakın.
  6. Daha sonra çapraz olarak dilimlenir, fıstık tozu ile süslenir ve servis edilir. Bunu deneyen herkese bol şans ❤️.

Resimlerle havuç rulo tarifi (havucun en iyi hali)

  • (havuç
  • tatlı tarifi
  • güzel
  • şart
  • havuçlu
  • kek tarifleri
  • rulo
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tatlı:
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

portakallı karınca pastası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın