Hazır Puding Çıtır Kadayıf Bardağı Tarifi için önce margarini tencereye alıp eritelim.
Muhallebi ve şekeri ekleyin, biraz kahverengileşinceye kadar sürekli karıştırın, soğumaya bırakın ve pudingi yapmaya başlayın.
Yeteri kadar sütü tencereye alıp muhallebiyi koyup kaynayana kadar sürekli karıştırarak pişirelim.
O halde kadayıfın yarısını tabağın dibine eşit şekilde bölelim.
Pudingleri kaselere eşit şekilde paylaştırın ve soğumaya bırakın.
Servis sırasında pudinglere çıtır kadayıf ekleyebilir ve üzerine dövülmüş fındık serpebilirsiniz.
Muhallebiyi muhallebinin üzerine sıcakken koyarsanız çabuk yumuşar, servis yapmadan önce üzerine muhallebiyi koyun.
Hazır Pudingli Çıtır Kadayıf Bardakları hazır.
Deneyecek olanlara bol şans
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]