Hazır son ekler

Unutulmaz ekler tarifi malzemeleri

Hamuru hazırlamak için:

  • 125 gram tereyağı
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı şeker
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 3 yumurta
  • Yarım kutu vanilya

Kremayı hazırlamak için:

  • 2 çay kaşığı şeker
  • 3 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı krema
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta
  • Yarım kutu vanilya

yukarı:

  • Yarım kutu çikolata sosu

Bir anıt ekler tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi
  1. Margarini ve suyu margarin eriyene kadar orta ateşte ısıtın.
  2. Margarin eridikten sonra 1 su bardağı unu ekleyip 4-5 dakika kavurun.
  3. Hamuru soğutun ve yumurtaları birer birer ekleyin ve kaşık yardımıyla hamura iyice yedirin.
  4. Yumurtayı her kırdığınızda biraz vanilya serperseniz hamur yumurta gibi kokmaz.
  5. Yapışkan bir macun elde edilir.
  6. Bu hamur elimizi hafifçe ıslatarak elde şekillenir.
  7. Soğuk fırına koyun ve 180 derecede altın kahverengi olana kadar yaklaşık 40 dakika pişirin.
  8. Bu arada muhallebi için tüm malzemeler krema hariç tencerede pişirilir ve kabuk tutmaması için zaman zaman karıştırılır.
  9. Krema kıvamını vermesi için yavaş yavaş ilave edilir (fazla sıvı olmamalı, kontrollü bir şekilde ilave edilmelidir).
  10. Çikolata sosu için hazır çikolata sosu harcının yarısını tencereye alın.
  11. Yarım su bardağından biraz fazla süt ile pişirilir.
  12. Kızarmış ekler hamuru soğuduktan sonra sıkma torbası ile krema arasına koyun.
  13. Çikolata sosu ile dekore edilmiştir.

Resimlerle unutulmaz bir ekler tarifi

  • tatlı tarifi
  • Yok edici
  • Takviyeler
  • kaydetmek
  • hamur tarifleri
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Sebastian

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın