Hepimizin Evinde Bulunan Malzemelerle Yeni Tarifi

Islak kek için önce 3 yumurta ve 1 su bardağı şekeri köpürene kadar çırpın.Bir su bardağı sıvı yağ,bir su bardağı süt ekleyip çırpmaya devam edin.

2 su bardağı elenmiş unu ekleyip karıştırın.

1 paket kabartma tozu ve 1 paket vanilyayı ekleyip karıştırın.

Kek hamurunu yağlı kağıt serilmiş kelepçeli kalıba dökün ve 170 derecede pişirin.

Onlar pişerken bir paket çikolata sosu hazırlayın. Ama normalden daha sıvı hale getirin, kek pişince fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.

Kek soğuyunca yuvarlak bir aletle (ben mikserin arkasını kullandım) kekin üzerine delikler açın.

Sıcakken üzerine çikolata sosunu dökün.

Bir paket krem ​​şantiyi çırpın ve sıkma torbasıyla sürün.

4-5 saat veya 1 gece buzdolabında soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın