Herkesin en sevdiği yumuşak hamur işi

Herkesin favori yumuşak hamur işi tarifi malzemeleri

  • 1 anlık sanal paket
  • 3 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1,5 su bardağı ılık su
  • 1,5 su bardağı ılık süt
  • eşit derecede doğru

yukarı:

  • 2 yumurta sarısı
  • Susam

Herkesin en sevdiği yumuşacık pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Malzemeleri teker teker hamura ekleyip yumuşak bir hamur elde ediyoruz. Hamuru plastik sargıya sarın ve bir bez parçasının arasına yerleştirin. Yaklaşık bir saat mayalanmasını bekleyin.
  2. Ekşi mayamızdan küçük parçalar kesip beze yapıyoruz. Parşömenle kaplanmış parşömenle yağlanmış bir tepsiye yerleştirin ve ince bir bezle örtün. 15 dakika Çin mayası yapıyoruz.
  3. Ardından yumurta sarısını ve susamları da ekledikten sonra önceden ısıtılmış fırında 180 dakika altın rengi alana kadar pişiriyoruz. Dilerseniz peynir ve patates ile de yapabilirsiniz. Bu seferki seçimim basitti 🙂
  4. Fırından çıkan ve soğuyana kadar açmadığımız böreklerimizin üzerini kapatıyoruz.
  5. Soğuduktan sonra pamuklu ekmeklerimiz servise hazırdır. Sıcak çayın yanında afiyetle yiyebilirsiniz. Deneyen herkese şimdiden başarılar.

Fotoğraflı herkesin en sevdiği yumuşak börek tarifi

  • “herkes
  • tatlı tarifi
  • favori
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • esnek

sonraki haber:

Burma patates böreği (en sevdiğiniz olacak)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın