Hindi Basıncının Keyfini Çıkarmak İçin Marine Etli Kuru Fasulye

Düdüklü Tencerede Hindi Lokumu Gibi Kuru Fasulye ve Kıyma Tarifi

Fasulyelerimizi düdüklü tencereye alıp üzerine su ve tuz ekleyip 35 dakika pişirin.

O halde fasulyeleri ve suyunu başka bir kaba aktaralım.

Kuru soğan, salça ve kıymayı alıp kavurarak başlayalım.

Baharatları ekleyip 5 dakika kavuralım ve ayırdığımız haşlanmış fasulyeleri ilave edelim.

Fasulyelerin üzerini örtmeyecek şekilde sıcak su ilave edelim, 10 dakika pişmeye bırakalım.

Etli Kuru Fasulye Düdüklü tencerede hindi keyfi gibi, afiyet olsun 🙂

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın