hindistan cevizi salatası


Cocos salatası tarifi malzemeleri

  • 3 haşlanmış patates
  • Çeyrek haşlanmış kırmızı pancar
  • 1 soğan
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • garnitür
  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 1 diş sarımsak

Hindistan cevizi salatası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. 1 adet ince doğranmış soğanı zeytinyağında kavurdum. Bir kasede haşlanmış patates püresi yaptım.
  2. Diğer yandan rendenin ince kısmından haşlanmış pancarın dörtte birini rendeleyip suyunu sıktım ve patateslere renk vermesi için ekledim.
  3. Pembe soğan, tuz, kimyon ve karabiberi ekleyip yoğurdum.
  4. Yarım saat donması için buzdolabına kaldırdım.
  5. Üzerine yoğurt ve sarımsağı ekleyip güzelce karıştırdım.
  6. Patatesli homojen karışımı elimde buzdolabında yuvarladım ve kase şeklini verdim.
  7. Ortasına yoğurtlu harcı ekledim. Cocos salatamı saat 5’te çayda yaptım gerçekten deneyecek olanlara afiyet olsun 👍

Not: Ben garnitürünü yazın getirip dondurucudan kullanıyorum dilerseniz küçük kavanozlardan da kullanabilirsiniz.

Cocosh salatası tarifi

  • tatlı tarifi
  • kola
  • kek tarifleri
  • salata
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

arpa şehriye salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın