Hindistan cevizli kurabiye tarifi malzemeleri
- 125 gr margarin (oda sıcaklığında)
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 4 yemek kaşığı mısır nişastası
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- 4 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- eşit derecede doğru
Pişirdikten sonra bulmak için:
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
Hindistan cevizli kurabiye tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Hindistan cevizinin her halini sevenlerden biri olarak bu kurabiyeyi yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Tarife geçelim.
- Öncelikle un hariç tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve karıştırın.
- Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde etmek için unu azar azar ekleyin. Buradaki hile, hamuru en az 15 dakika yoğurmaktır.
- Topladığımız hamurdan küçük ceviz parçaları alıp şekil veriyoruz.
- İstediğimiz tepsiye yağlı kağıt koyup önceden ısıtılmış 160 derece fırında kontrollü bir şekilde pişiriyoruz.
- Bisküviler piştikten sonra fırından alıp pudra şekeri ve hindistan cevizini de bularak uzun süre beklemeden bir kapta karıştırıyoruz. Afiyet olsun.
Fotoğraflı hindistan cevizli kurabiye tarifi
Hindistan Cevizli Kurabiye yazısı ilk olarak son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]