Etli humus tarifi malzemeleri
- 3 su bardağı beyaz nohut
- 300 gram kıyılmış et
- 1 orta boy soğan
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı tuz
Nohut eti tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle sıvı yağı ve tereyağını düdüklü tencereye koyalım.
- Sonra eti ve soğanı koyun.
- Piştikten sonra domates salçasını ekleyelim.
- 2 dakika kavurduktan sonra yıkayıp kuruttuğumuz nohutları koyalım.
- 5 dakika kavurduktan sonra üzerine 3 parmak geçecek kadar sıcak suyu ilave edin, tuzu ilave edin ve altını kapatın.
- 45 dakika düdüklü tencerede pişirelim.
Resimli nohut eti tarifi
“Etli Humus” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]