İki renkli Revani (Hiç böyle Revani yemediniz)


Rengarenk Revani Tarifi Malzemeler (Asla Revani Gibi Yemezsiniz)

şerbet

  • 2 su bardağı şeker
  • iki bardak su
  • Birkaç damla limon suyu

Hamuru hazırlamak için:

  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1 kase yoğurt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı un 1 vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı zencefil
  • 1 limon kabuğu
  • 2 yemek kaşığı kakao çorbası

ölçü kabı 200 ml

İki Renkli Revani Tarifi Nasıl Yapılır (Asla Revani Gibi Yemezsiniz)?

yemebaskı tarifi

Rivani şekeri iki renkte. İlginç bir görsel şölen ve tatlı. Üstelik bu rivanda yumurta kokusu da yok. Denemek için kaydetmeyi unutmayın.

  1. Önce şekeri ve suyu bir tencereye alıp 15 dakika kaynatıyoruz, şerbetini hazırlıyoruz, son olarak limonu ekleyip soğumaya bırakıyoruz.
  2. Hamuru için yumurta ve şekeri rengi değişene kadar çırpın.
  3. Daha sonra diğer tüm malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırdıktan sonra geniş bir kare borcamın içine dökün (ben de yaptım ama yuvarlak borcamda daha güzel oldu) ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
  4. İçecek soğuk, kek sıcak olacak. Şurubu dökün ve iki saat dinlenmeye bırakın.
  5. Daha sonra kalıp veya cam yardımıyla yuvarlaklar kesip bir tabağa alın.
  6. Tepside kalan şekere kakao ekleyin ve iyice karıştırın, tepsiye bastırarak yassılaştırdıktan sonra tekrar halkaları kesip diğer şekerlemelerin üzerine koyun.
  7. Dilediğiniz gibi süsleyip dilediğiniz meyvelerle servis edin. Afiyet olsun.

Instagramcook sayfamı da takip edebilirsiniz. ile birlikte. BEN. bana göre.

Fotoğraflı İki Renkli Revani Tarifi

  • tatlı tarifi
  • Onun gibi
  • a kadar
  • kek tarifleri
  • renkli
  • yonga
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • yemedi
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

zar şeker

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın