İrmikli kraker aromalı bisküvili bisküviler


İrmikli kraker bisküvi tarifi için malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ (150ml bardak ile ölçülmüştür)
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 2 su bardağı irmik
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu

bulmak

  • 1 su bardağı pudra şekeri

İrmik aromalı kraker bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Sıvı malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve karıştırın.
  2. İrmik ve un ekleyin ve yumuşak hamur yoğurun.
  3. Bir kaşık yardımıyla buzdolabında 30 dakika bekletin.
  4. Rahat hamurdan büyük bir kaşıkla parçalar alıp pudra şekerine koyup fırına verelim ve 180 derecelik fırında pişirelim.

Videolu anlatım ve 👇 tıklayın.

Fotoğraflı irmik bisküvi tarifi

  • bisküvi
  • tatlı tarifi
  • bozuldu
  • Ermisili
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • aromalı
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

bayat olmayan tahinli kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın