İskenderiye veteriner balkabağı

İskenderiye Balkabağı Tarifi Malzemeler

  • İki dilim kabak
  • zeytin yağı
  • tuz
  • karabiber
  • öğütülmüş acı biber
  • Yarım su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı yoğurt

İskenderiye balkabağı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle balkabağını dikkatlice soyup iç çekirdeğini çıkarıyoruz.
  2. Kabaklarımızı ince dilimler halinde kesiyoruz.
  3. Tavamızı ısıtıp yağını eklemeden önce kabakları doğrayalım.
  4. Ağzı kapatılan kabakların üzerine zeytinyağı, tuz, karabiber ve pul biberi ekleyin, yarım çay bardağı su ekleyin ve karıştırın.
  5. Yoğurtlu kabaklarımızı tabağımızın dibine ekliyoruz ve uygun İskenderimiz hazır. Deneyenler ve deneyecek olanlar için iyi bir iştah.

Resimli İskenderiye Fit Kabak Tarifi

  • Kabak
  • tatlı tarifi
  • Uygun
  • İskenderiye
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

lâhana salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın