ıslak kek tarifi malzemeleri
- 1 yumurta
- 125 gram margarin (yarım kutu)
- 1 çay kaşığı pudra şekeri
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 3 su bardağı un
- 1 kutu kakao
- 1 paket vanilya
- 1 poşet kabartma tozu
şerbet
- 1.5 su bardağı şeker
- 2 bardak un
Islak kek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Su ve şekeri bir tencereye alıp 10 dakika kaynatın ve soğumaya bırakın.
- Bisküvi hamurunun tüm malzemelerini kaseye alın ve iyice yoğurun.
- Ceviz büyüklüğünde kesip tepsiye diziyoruz.
- Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında 10 dakika pişirin.
- Pişen kurabiyeler sıcak olacak, soğuk şerbete batırıp 5 saniye bekleyip çıkaralım.
- Çerezler bitene kadar işleme devam edelim.
Islak kek tarifi
Islak Kurabiye’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]