ıspanak kavurma

Ispanaklı Kızartma Tarifi Malzemeler

  • 500 gram ıspanak
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 3 yumurta
  • tuz
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı domates salçası

Kavrulmuş ıspanak tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Öncelikle tavaya yağımızı koyup kızdıralım ve eriyen yağa yemeklik doğranmış kuru soğanı ekleyip kavuralım.
  2. Baharatları ekleyip karıştıralım ve yıkanıp doğranmış ıspanakları ekleyelim.
  3. Sızmaması için yüksek ateşte kızartıp tuzunu ekleyip orta ateşe alıp ıspanaklarda havuz açalım.
  4. Yumurtaları kıralım, üzerine tuz ve karabiber dökelim ve kapağını kapatalım, yumurtalar pişince servise hazır.

Resimli ıspanak kavurma tarifi

  • börek tarifi
  • ıspanak
  • kavurma
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Taze fasulye yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın