ıspanaklı kek

ıspanaklı kek tarifi malzemeleri

  • 3 yumurta
  • 1/2 (yarım) bardak sütlü çay
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı ıspanak püresi
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • eşit derecede doğru

krema için

  • 1.5 su bardağı süt
  • 1/4 (çeyrek) su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet Sante kreması
  • çay bardağı süt

Ispanaklı kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle kek ve yumurta iyice çırpılır ve diğer malzemeler eklenir.
  2. Yağlanmış kalıba dökün ve 180 derecede pişirin.
  3. Kreması için vanilya hariç hepsi karıştırılarak ocakta kısık ateşte pişirilir.
  4. Sonunda vanilyayı ekleyin.
  5. Soğumaya bırakılır.
  6. Santi kremasını sütle çırpın, bir basınç torbasına koyun ve buzdolabında saklayın.
  7. Pişen kekin üzerine kremayı dökün.
  8. Daha sonra krema sıkma torbasında krem ​​şanti ile süsleyin.

ıspanaklı kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • ıspanaklı
  • Kek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Dondurma ile Halawa irmik

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın