ıspanaklı nutellalı turta

Nutellalı Ispanaklı Börek Tarifi için Malzemeler

  • 200 gram bir
  • 200 gram çam fıstığı
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
  • bir tutam tuz
  • 150 gram şeker
  • 70 ml yağ
  • 50 gram ıspanak
  • 100 ml süt
  • 2 yumurta
  • 100 gram badem

krema için

  • 200 gr krem ​​peynir
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri

üst dekorasyon için.

  • 50 gram badem
  • 1 demet çam fıstığı
  • 80 Nutella
  • pudra şekeri, pudra şekeri

Ispanaklı ve Nutellalı pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Yumurta, süt, yağ ve ıspanağı robottan geçirip püre haline getiriyoruz.
  2. Kek için kuru malzemeleri karıştırıp iki karışımı birleştiriyoruz (çam fıstıklarını robottan geçiriyoruz).
  3. İçine çileklerimizi de koyuyoruz.
  4. Yağlanmış kalıba dökün ve 180 derecede 40 dakika pişirin.
  5. Soğuduktan sonra ortadan ikiye kesin.
  6. Krem peynir ve pudra şekerini karıştırın ve bu karışımı kek parçalarının arasına yayın.
  7. Dilimlenmiş kekin üst kısmını kremanın üzerine yerleştirin.
  8. Kekimizin üzerine pudra şekeri döküp üzerini Nutella ile süsledik afiyet olsun.

ıspanaklı ve nutellalı pasta tarifi

  • tatlı tarifi
  • ıspanaklı
  • Nutella
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

şeker kamışı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın