İstiridye Kurabiye Tarifi için Malzemeler
- Yarım çay bardağından biraz fazla sıvı yağ
- 185 gr ghee veya tereyağı
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- 4 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 paket vanilya
- Yarım çay kaşığı kabartma tozu
- 4 su bardağı kadar un
süslemek için
- 1 kutu sütlü çikolata ve marshmallow
İstiridye kurabiye tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Oda sıcaklığında iyice yumuşamış margarin, sıvı yağlar, pudra şekeri, nişasta ve vanilyayı karıştırın.
- Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yoğurarak elinize yapışmayan bir hamur elde edin.
- Birkaç fındık alalım.
- Kaşıkla şekil verelim.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kurabiyelerimizi tek tıkla pembeleşene kadar pişirelim. .
- Kurabiyelerimiz soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya batırıp şekerlerimizi serpelim.
- 5 dakika sonra başvurabilirsiniz. Deneyenler fotoğraf atarsa sevinirim. .
Fotoğraflı istiridye kurabiye tarifi
İstiridye Kurabiye’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]