İstiridye Mantarı Nasıl Seçilir

İstiridye Mantarını Nasıl Pişirirsiniz? İstiridye Mantarı Tarifi:

İstiridye mantarları ayıklanır ve julienne (uzun şeritler) halinde kesilir.

Yemek için 1 adet soğan küp küp doğranır, havuçlar soyulur ve küp küp doğranır. 2 diş ezilmiş sarımsak

Kırmızı ve yeşil biberlerin çekirdekleri çıkarılıp doğranmış

Bir tavaya zeytinyağı koyun

Zeytinyağına soğan, sarımsak ve doğranmış yeşil biber eklenip kavrulur.

Sebzeler zeytinyağında kavrulduktan sonra doğranmış istiridye mantarları eklenir.

Baharatları ekleyip 10 dakika daha pişirmeye devam edin.

Mantarlar yumuşadıktan sonra ocaktan alınır ve ağzı kapalı olarak 5 dakika dinlendirilir.

Sotelenmiş İstiridye Mantarları servis tabağına alınır, maydanozla süslenir ve servise hazır hale getirilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın