istiridye mantarı yemeği


İstiridye mantarı tarifi malzemeleri

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 500 gr istiridye mantarı
  • 1 soğan
  • 1 büyük domates
  • 1 küçük tatlı patates
  • tuz

İstiridye mantarı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yemeğimi daha çok Teflon veya dökme demir tencerede seviyorum.
  2. Tavaya tereyağını koyun, ardından yıkanmış istiridye mantarını, doğranmış soğanı, 1 adet soyulmuş domatesi ve küp patatesi tavaya koyun. yanacak.
  3. Su bittiğinde mantarlar suyunu salacak ve yapışmamaları için tahta bir kaşıkla bir kez karıştıracaklar. 1 bar su ilave edin ve sulu yemek kaynarken yemeğinizi kontrollü bir şekilde kısık ateşte pişirin.
  4. Zaman zaman tabağın dibini tahta kaşıkla çevirin ki dibi tutmasın. Afiyet olsun.

fotoğraflı istiridye mantarı tarifi

  • tatlı tarifi
  • estrid
  • mantarlı
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Oyuncak Ayı Kurabiyeleri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın