İzmir Bomba Tarifi Malzemeler
- Yarım su bardağı ılık su
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1 paket vanilya
- 1,5 su bardağı un (gerekirse 3 yemek kaşığı un)
arasında:
- sürülebilir çikolata
İzmir bomba tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Hamuru için un hariç tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve karıştırın.
- Daha sonra unu azar azar ekleyip yoğurun.
- Üzerini streç film ile kapatıp 20 dakika dinlenmeye bırakın.
- Hamuru tezgaha rahatça alıp rulo şeklinde açalım ve bezelere ayıralım.
- Bezeyi yuvarlayalım ve oklava yardımıyla nazikçe açalım.
- Hamurun ortasına bir tatlı kaşığı çikolata koyup uçlarından toplayalım, kalan hamur makas yardımı ile kesilir.
- Yağlanmış ters çevrilmiş fırın tepsisine dizin.
- 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 6-7 dakika pişirin.
- Pişirdikten sonra ilk sıcak çıkan İzmir bombalarını servis tabağına alıp dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.
izmir bomba tarifi
İzmir bombalı saldırısının gerçekleştiği site ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]