izmir bomba

İzmir Bomba Tarifi Malzemeler

  • Yarım su bardağı ılık su
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı un (gerekirse 3 yemek kaşığı un)

arasında:

  • sürülebilir çikolata
İzmir bomba tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Hamuru için un hariç tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve karıştırın.
  2. Daha sonra unu azar azar ekleyip yoğurun.
  3. Üzerini streç film ile kapatıp 20 dakika dinlenmeye bırakın.
  4. Hamuru tezgaha rahatça alıp rulo şeklinde açalım ve bezelere ayıralım.
  5. Bezeyi yuvarlayalım ve oklava yardımıyla nazikçe açalım.
  6. Hamurun ortasına bir tatlı kaşığı çikolata koyup uçlarından toplayalım, kalan hamur makas yardımı ile kesilir.
  7. Yağlanmış ters çevrilmiş fırın tepsisine dizin.
  8. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 6-7 dakika pişirin.
  9. Pişirdikten sonra ilk sıcak çıkan İzmir bombalarını servis tabağına alıp dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

izmir bomba tarifi

İzmir bombalı saldırısının gerçekleştiği site ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın