Kabak Göbek Tarifi için balkabağının kabuğunu yıkayıp küçük bir resim çekip poşeti açıyoruz.
Bir fırın tepsisine yerleştiriyoruz. Yağlıyoruz, tuz serpiyoruz, örtüyoruz ve fırına veriyoruz.
Şu anda, onu dahili olarak inşa ediyoruz. Soğanı kesin ve yağda kızartın. Kıymayı ekleyip kavurun.
Domatesi küp şeklinde kesin ve kıymaya ekleyin. Suyu bırakıp biraz pişirdiğimizde domates, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırıyoruz.
Beşamel sos için tereyağını eritip unu kavuruyoruz, sütü yavaş yavaş ekleyip karıştırıyoruz.
Pürüzsüz bir kıvamı olacaktır. Ununa eklenen süt azsa, daha fazlasını ekleyin. Karabiber de ekliyoruz.
Ayrıca onları saklamak için balkabağının altından bir parça da alabilirsiniz.
Ortasına kıymayı koyuyoruz, beşamel sosu yayıyoruz ve rendelenmiş peyniri koyuyoruz. Çok az su koyuyoruz.
180 derecelik fırında altın sarısı olana kadar pişirin.
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]