/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Komru Kabarık Börek Tarifi Malzemeler
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 su bardağı ılık su
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 poşet maya tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı şeker
- 3 buçuk su bardağı un
iç malzeme için
- Çedar peyniri veya beyaz peynir
dışarıda
- 2 yemek kaşığı pekmez
- Yarım su bardağı su
- 1 su bardağı susam
Kabarık komru böreği tarifi nasıl yapılır?
- Süt, su, tuz, şeker ve yağı bir karıştırma kabına alın ve karıştırın. Unu azar azar ekleyin, maya tozunu ekleyin ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar karıştırın. Hamurun üzerini örtüp bir saat dinlenmeye bırakın.
- Ekşi hamurdan mandalina büyüklüğünde küçük bir tatlı yapın ve servis tabağı büyüklüğünde yayın, bir ucunda birer yemek kaşığı peynir bırakarak iki tarafını kapatıp sigara gibi gevşekçe sarın.
- Pekmezi suyla karıştırıp kenara alın.
- Yuvarlanan böreği pekmezli ve ardından susamlı suya batırıp dizini tepsiyle örtün ve 10 dakika ılık bir yerde bekletin.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika kadar yufkaları güzelce pişirin.
Resimli kumru narin börek tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Pasta süreci pasta
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]