Kabarık turta malzemeleri, bu sadece favori tarifiniz olacak
- 1 su bardağı ılık su
- 1 su bardağı ılık süt
- Bir paket kuru maya kullanabileceğiniz gibi bir paket yaş maya da kullanabilirsiniz, bu sizin tercihiniz.
- 4 yemek kaşığı şeker
- Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
- 1 yumurta
- 1.5 çay kaşığı tuz
- mümkün olduğunca doğru
üzerine;
- yumurtanın Sarısı
- Susam
Bu, çiğ börek pişirmek için tek favori tarifiniz olacak Nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle mayayı aktif hale getirmek için su, süt, şeker ve mayayı bir karıştırma kabına alın ve iyice karıştırın.
- Bu şekilde üzeri kapatılıp 10 dakika bekletildikten sonra diğer malzemeler aktifleşen mayamıza eklenir.
- Elimize yapışmayan bir hamur elde ettiğimizde küçük parçalara ayırıp tepsiye yağlı kağıt seriyoruz dilerseniz peynir yada başka bir şey ilave edebilirsiniz.
- 200 derecelik fırında kontrollü bir şekilde altın sarısı olana kadar pişirin. Gerçekten çok lezzetli, mutlaka deneyin. Afiyet olsun.
Puff Puff Fried Poğaça Fotoğraflı tek favori tarifiniz bu olacak
Puf Puf Kabarık Puf Böreği Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda çıkan tek favori yazınız bu olacak.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]