On beş dakikada kolayca yapabileceğiniz bu lezzetli ve kırmızı tarifi denemenizi tavsiye ederim.
Çıtır Tavuk Şinitzel ve Kadayıf tarifi için göğüs etlerinin üzerine tuz ve karabiber serpip her tarafını ovarak tatlandıralım.
Kakuleyi küçük küçük doğrayın ve geniş bir kaseye alın. Yumurtaları çırpın ve kekik ve kırmızı biberi bir çırpma teli ile ekleyin.
Tüm etleri önce yumurtaya sonra kadayıfın içine koyun, kızgın yağı kısık ateşte çevirin ve altın rengi olana kadar pişirin.
Çıtır şnitzelleri sıcak olarak servis edebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz.
Yapabilene afiyet olsun 🍴🍖
📌 Kadayıfın içinde eti bulunca elinizle biraz bastırarak yapışmasını sağlayın.
📌Kadayıfları küçük parçalara ayırması için buzdolabında bir saat bekletirseniz, çıkardığınızda elinizde kolayca ezebilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]