Kadınbudu Köfte (Orijinal Tarif) – Tatlılarım

Kıyma sevenler buraya gelsin.

1/2 kg. Hayvanı ikiye bölelim.

Yarısını çiğ diğer yarısını 1,5 kaşık sıvı yağa ekleyelim.

Pirinciniz kaldıysa pirinç yerine kullanabilirsiniz yoksa 1/2 su bardağı pirinci az yağ ve tuz ile pişirip bırakalım.

Derin bir kapta 1 adet rendelenmiş soğan, kıyma, pirinç, 1 yumurta, karabiber, yenibahar, tuz ve ince kıyılmış maydanozu ekleyip yoğurun.

Kendi ellerimizle yapıp buzdolabında dinlendirelim.

Servise başlamadan önce çırpılmış yumurta ve un ile yemeğimizi hazırlayalım.

Köfteleri önce una sonra yumurtaya koyup kızgın yağa atalım. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını alın.

Kadınbudu Köfte hazır.

Keyfini çıkarın 😍😍😍

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın