Kadınbudu Köfte Tarifi (Sahne Fotoğraflı)

Anne Budu Köfte Tarifi için dana etini iki eşit parçaya bölüyoruz.

Kıymayı 3-4 yemek kaşığı su ile alev almayan bir tavaya koyun ve kızartın.

Kavrulmuş eti robotto ile kesip sudan sıktığımız soğanı ekleyip 3-4 dakika kavuruyoruz.

Soğumaya bırakıyoruz.

Pirinci yıkayıp pişiriyoruz.

Pirinci soğumaya bırakıyoruz.

Yumurta ve baharatları koymadığımız kıyma ile karıştırıp soğuyan et ve soğanı ekleyip iyice eziyoruz.

Buzdolabında 2 saat dinlendirdikten sonra hazırlayıp iki tarafını önce galeta unu ve unu karışımında sonra yumurtada kızartıyoruz.

AFİYET OLSUN

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın