Lavaşı ocağa sığacak büyüklükte bir tava koyup iyice ısıtalım.
Daha sonra lavaşı koyalım ve altı ve üstü altın rengi olana kadar çevirerek pişirelim.
Sık sık çevirmeye gerek yok, gerekli kırmızıya ulaştığında sadece bir kez çevirin.
O halde pişen lavaşı ocaktan alıp hemen 1 tarafını yağlayalım. Bir tarafına ince bir sıra beyaz peynir koyalım.
Daha sonra rulo şeklinde sıkıca sarın ve iyice sıkın.
Bu son sıkma işleminden dolayı kasenin adı sıkılmıştır.
Saralım, bir beze sıkalım ve bir poşete koyalım. Bu, tüm spinler hazır olana kadar bazı spinleri sıcak ve yumuşak tutmak için yapmamız gereken önemli bir detay.
Tüm malzemeler için aynı yöntemi uyguladıktan sonra domates, salatalık ve buzdağı dilimleyerek servis yapalım.
Daha sonra meyve sularını dilediğiniz kadar sıcak olarak servis edebilirsiniz.
Deneyecek olanlara bol şans!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]